088 - 020 46 00 Quickscan Afspraak maken Contact

Telefonische databaseverrijking en -validatie

Voor succesvollere marketing en sales

De informatie in je database veroudert snel en dat maakt je leadgeneratie en sales minder effectief. ContactWorx valideert de data en verrijkt je klantprofielen, voor succesvollere marketing en sales.

Database-verrijking

Een klantcontact is een mooie gelegenheid om het profiel van je klant te verrijken. Zo kun je telefonisch om een opt-in vragen voor bijvoorbeeld je e-mailnieuwsbrief of toegang tot gegevens. Denk ook aan het invullen van ontbrekende gegevens als interesses, koopintentie en geboortedatum.

Als bijkomend voordeel kun je flink besparen op papier en porto als je toestemming krijgt om voortaan per e-mail te communiceren. Zo kan de gemiddelde verzekeraar met 6 tot 7 enveloppen per jaar à € 1,80 - €2,50 flink besparen op jaarbasis. Met databaseverrijking zorg je ervoor dat je telemarketing nog gerichter en efficiënter inzet en meer haalt uit bijvoorbeeld upsell of cross-sellcampagnes.

Database-validatie

Kloppen de gegevens nog? Met telefonische database-validatie controleer je of de belangrijkste contactgegevens zoals het telefoonnummer, e-mailadres en woonadres nog correct zijn en of andere profieldata nog klopt, zoals de gezinssamenstelling. Zo houd je klantenbestanden schoon en verhoog je het effect van je telemarketing en de klant- of patiënttevredenheid.

Meer effect uit telemarketing?

Schoon je database op met ContactWorx. Maak een afspraak en bepaal samen met ons welke data jouw campagnes verder gaat helpen.

Maak een afspraak
Of vraag een gratis quickscan aan

Stel je vraag aan ContactWorx

Make contact work.

Klantcontact experts van A tot Z met een eigen Wft callcenter in Delft. Voor een verfrissend geluid in klantcontact.

Make contact work
088 - 020 46 00 Contact