088 - 020 46 00 Quickscan Afspraak maken Contact

Kweekvijver en benchmark

Laat je prestaties benchmarken

Laat je eigen agents of supervisors door ons trainen op locatie of neem opgeleide professionals van ons over uit onze kweekvijver. Wil je weten hoe je relatief presteert? Zet ons dan eens in om je prestaties te benchmarken.

Training en coaching voor je klantenservice

ContactWorx verzorgt training en coaching voor je klantenservice op locatie. Maak op twee manieren gebruik van onze expertise voor beter klantcontact:

Training en coaching van jouw agents en supervisors

Als callcenter-coach begeleiden we jouw mensen om het Service Level structureel omhoog te krijgen. Wat heb je aan trainingsmaterialen en -documentatie? Wij zorgen ervoor dat de kennis en vaardigheden niet alleen in de hoofden komt, maar centraal bereikbaar is en gedeeld wordt. We trainen agents onder meer op gesprekstechnieken en luistertechnieken en helpen supervisors in hoe ze beter coachen en begeleiden. 

Overnemen van door ons opgeleide mensen

Heb je behoefte aan nieuwe, deskundige agents of supervisors? ContactWorx leidt mensen op in het voeren van goede klantcontacten met onder meer goede telefoontraining. Als ze ons strenge serviceniveau hebben bereikt, kun je onze krachten overnemen om hun kennis en vaardigheden in te zetten voor jouw klanten.

Benchmarking van je klantenservice

Heb je een eigen inbound klantenservice en ben je benieuwd of je prestaties beter kunnen? Laat ze dan benchmarken door ContactWorx. Wij nemen dan tijdelijk een deel van je verkeer over met onze agents en inrichting en vergelijken daarna onze cijfers met die van jullie. Zo ontdek je waar het verschil zit en hoe je jouw klantenservice nog beter maakt.

Spreek af met de coach in klantenservice

Jouw mensen bepalen jouw kwaliteit en klanttevredenheid. Make contact work met ContactWorx. Als klantcontact-verbeteraars brengen we mensen de kennis en skills bij om de prestaties van jouw contact-center te verhogen.

Maak een afspraak
Of vraag een gratis quickscan aan

Stel je vraag aan ContactWorx

Make contact work.

Klantcontact experts van A tot Z met een eigen Wft callcenter in Delft. Voor een verfrissend geluid in klantcontact.

Make contact work
088 - 020 46 00 Contact