088 - 020 46 00 Quickscan Afspraak maken Contact

Telemarketing met succes

De meest effectieve telemarketing

Telemarketing werkt als je de juiste mensen bereikt op het juiste moment, met het juiste aanbod. ContactWorx helpt je met een goede klantcontactstrategie en uitvoering aan de meest effectieve telemarketing.

Telemarketing en telesales

Outbound telemarketing of telesales heeft succes als je beschikt over goede, schone belbestanden. Daarbij moet je afwegen of een duur belbestand ook nog een interessante businesscase oplevert, of dat je naar voordelige alternatieven moet kijken waarmee je ook de gewenste resultaten haalt. Dat kan bijvoorbeeld een eigen database zijn van oud-klanten of lookalikes. Slimme telemarketing start je eerst met een kleine batch, om te beoordelen of de gegevens kloppen en je ontvangers ingaan op je aanbod. Eerst meten, dan optimaliseren.

De telemarketeer maakt het verschil

Het succes van telemarketing is voor een groot deel afhankelijk van de telemarketeer. Zitten de juiste mensen aan de telefoon, met de juiste benadering van je klanten? Het loont om gesprekken op te nemen, uit te luisteren en zo te bepalen in hoeverre de gesprekken voldoende kwaliteit hebben. Een goed uitgangspunt om in een vroeg stadium te verbeteren.

Telemarketing uitbesteden aan ContactWorx

ContactWorx is meer dan een telemarketingbureau. Wij laten klantcontact werken door slimme technologie en servicegerichte agents te combineren. Benieuwd naar onze aanpak?

Maak een afspraak
Of vraag een gratis quickscan aan

Stel je vraag aan ContactWorx

Make contact work.

Klantcontact experts van A tot Z met een eigen Wft callcenter in Delft. Voor een verfrissend geluid in klantcontact.

Make contact work
088 - 020 46 00 Contact